Els Castellers de la Vila tanquen una temporada històrica i es preparen per la Festa Major

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar diumenge a la Festa Major de Vic on han fet el pilar caminat, el 3 de8 , el 2 de 8 amb folre i el 4 de 8. Els de la camisa blava han tancat l’actuació amb dos pilars de 5. Amb aquesta actuació acaben el primer tram d’una temporada que fins ara ha estat històrica per la colla, han descarregat 6 dosos de vuit amb folre – fins aquesta temporada només el tenien carregat – han descarregat per primer cop el 5 de 8 ( 22 de juny a Reus ) i han carregat també per primer cop el 4 de 8 amb l’agulla (29 de juny Camp d’en Grassot ) .
Les properes setmanes la colla pararà els assajos i actuacions i rependrà el ritme el proper 26 de juliol per preparar l’actuació de la Festa Major de Gràcia, amb l’objectiu de consolidar els castells de la gamma alta de 8.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *