Els comerciants no trauran fins al gener l’àlbum de cromos de fotos històriques

Fins a mitjans del mes de gener, l’àlbum de cromos de fotos històriques que el Taller d’Història i la Federació d’Associacions i Comerciants de Gràcia havien preparat per la Fira de Nadal, no es podrà repartir. Així, segons han confirmat fonts de les dues entitats, per “raons tècniques” queda posposat el llançament d’aquesta iniciativa que recupera part de les fotografies que va fer Josep Barrillón entre els anys vint i seixanta. Així, a partir del dia 15 de gener, les 115 botigues adherides a la proposta repartiran un cromo de franc de la Gràcia que va copsar aquest gracienc compromès amb la Vila.

1 thought on “Els comerciants no trauran fins al gener l’àlbum de cromos de fotos històriques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *