Els Castellers caminen fins a la Guttmann per homenatjar el seu company lesionat

El passat diumenge 22 de desembre, amb la temporada castellera acabada fins a finals de gener, quan ja hi ha data per als Foguerons de Sa Pobla, els Castellers de la Vila de Gràcia van fer, sens dubte, la millor actuació de la seva història. Un grup de més de cent persones va sortir caminant des de Gràcia cap a l’Institut Guttmann per desitjar-li un bon Nadal al Mike, el company que va patir una greu lesió per Festa Major.

“La implicació dels Castellers de la Vila de Gràcia en l’execució d’aquest desig [la recuperació d’en Mike] ha estat aclaparadora i l’ajut i el suport emocional per part de tothom és increïble. Des d’aquí, moltíssimes gràcies”. Amb aquesta nota escueta feta arribar a l’Independent per la Marta Latorre, companya d’en Mike, i per la resta de la família, els castellers han trencat el respectuós silenci sobre el lent procés que està vivint el membre de la colla que el passat 18 d’agost va patir un accident desafortunat mentre feia pinya en la diada de Festa Major.

Quatre mesos llargs després d’aquells fets, en què en Mike va rebre el diagnòstic d’una lesió medular i l’ingrés a l’Hospital de Neurorehabilitació Guttmann de Badalona, la caminada castellera va sortir de Gràcia a les 8 del matí i, després d’una petita parada per esmorzar fruita, sucs i galetes a Sant Jeroni de la Murtra, van arribar a les dues de la tarda a la Gutmann. A l’entrada del recinte, l’expedició va desplegar una pancarta que deia Bon Nadal, Mike!! Marxa Gràcia-Guttmann.

Eleccions a la colla

D’altra banda, la colla castellera de Gràcia celebrarà dissabte 18 de gener una nova convocatòria d’eleccions a president i cap de colla amb una única candidatura presentada. Dos anys després de l’anterior procés, l’actual vicepresident Oriol Abdul Francolí substituirà Roser Latorre i Raimon Garriga seguirà com a cap.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *