Gràcia acollirà l’única The Tintin Shop de l’Estat i mimarà els col·leccionistes

tintinEls col·leccionistes, aficionats i lectors de Tintin de 7 a 77 anys tindran a Gràcia a partir de la primera quinzena de juliol l’espai que els faltava en part des del gener de 2013, quan va tancar The Tintin Shop al centre comercial Les Arenes. Ara, amb el canvi d’ubicació i després de mesos de recerca del local ideal, la nova The Tintin Shop, l’única botiga de tot l’Estat exclusivament especialitzada en l’intrèpid reporter, es complementarà amb un espai museu.

Sota l’impuls de Zephyrum, la distribuïdora oficial de Tintin per a l’Estat espanyol, la nova The Tintin Shop s’instal·la en un espai de dues plantes de la Travessera de Gràcia, a tocar de la biblioteca Vila de Gràcia, on abans hi havia una botiga de regals, i en els propers dies visualitzarà el seu aterratge pintant el característic coet d’Objectiu: la Lluna (1953) i Hem caminat damunt la lluna (1954) a la columna d’entrada del local.

No serà aquest l’únic element definitori de l’espai, ja que la segona planta s’utilitzarà com a espai museístic i de trobada de col·leccionistes, a més d’acollir presentacions i actes relacionats amb el món tintinòleg. “Qualsevol llibre nou relacionat amb Tintín es presentarà aquí”, explica Javier Reyes, portaveu de Zephyrum. L’últim esdeveniment, encara en el període d’interregne sense The Tintin Shop, es va fer a la Fundació Tàpies, amb la presentació del llibre-catàleg Museé Hergé.

La reobertura de The Tintin Shop coincideix, de fet, amb el 25è aniversari de la Boutique Tintin de Brussel·les, a tocar de la Grand Place, i amb el 5è aniversari de la inauguració del Museu Hergé de Lovaina la Nova. “Però sobretot l’aposta passa per ajudar a mantenir la força del nom a Barcelona”, apunta Reyes. Respecte a l’anterior experiència de les Arenes, els nous responsables han triat Gràcia per la visibilitat a peu de carrer -abans estaven en una primera planta d’un centre comercial- i per la nova dimensió del local -ara disposaran del doble de metres quadrats, dues plantes i fins i tot un petit jardí interior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *