Llibertat confirma que hi ha una nova generació de festers i s’endú el primer premi del concurs de guarnits

El carrer Llibertat, vint d’anys després del seu retorn a la Festa Major i amb una trajectòria llegendària que als anys 50 va fer-los obtenir fins a tres primers premis consecutius, s’ha endut aquest divendres de nou el primer premi del concurs de guarnits amb els seus Sons Rurals, superant tan sols per dos punts de diferència el carrer Verdi, que ha tornat amb força al podi amb la seva proposta sobre l’antiga Roma. Totes les travesses parlaven enguany d’aquests sons i del caràcter envolvent d’un carrer reconvertit en un ambient de poble ple de detalls, des dels ratolins fets amb ‘mouse’ d’ordinador fins al blat de moro cosit amb llana de punt. El president de la comissió de festes del carrer, Ferran Pons, ha apuntat que la clau ha estat “la incorporació de nous veïns que ens han ajudat a crèixer” i que “s’ha exprimit al màxim perquè cada cosa del guarnit fos preciosa”. La sorpresa també ha saltat amb el tercer premi de plaça Rovira i la seva detallada aposta en paper per una sastreria, mentre que Jesús es confirma en el seu segon any de Festa Major baixant del tercer al quart lloc. Travessia Sant Antoni, primers l’any passat, han quedat setens.

La classificació oficial del concurs de guarnits ha estat la següent:

1-Llibertat

2-Verdi

3-Plaça Rovira

4-Jesús

5-Progrés

6-Joan Blanques de Baix de Tot

7-Travessia Sant Antoni

8-Fraternitat de Dalt

9-Plaça de la Vila

10-Fraternitat de Baix

11-Joan Blanques de Baix

12-Berga

13-Tordera

14-Providència

15-Maspons

16-Puigmartí

17-Perla

18-Perill

19-Ciudad Real

20 Plaça Poble Romaní

21-Mozart

All-focus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *