Time tria Casa Vicens com un dels 100 ‘greatest places’ del 2018

La revista Time ha fet pública la seva llista dels 100 world’s greatest places del 2018 amb la presència de Casa Vicens en la classificació d’espais per visitar amb un argumentari en què destaca que la restauració i reconversió de l’espai en casa museu “evoca el seu esplendor original” i, més concretament, posa en valor “les façanes vidriades de ceràmica , exuberants jardins i un terrat bisellat amb rajoles de colors”. La llista de la prestigiosa revista nord-americana il·lustra la referència amb dues imatges de l’escalinata d’entrada a la casa i del sostre del fumador. Més enllà de Casa Vicens, la llista només recomana un altre espai arquitectònicament destacat en aquest 2018 a l’Estat espanyol: el hostel Generador de Madrid. A la imatge, el jardí de Casa Vicens durant la passada Festa Major, amb el guarnit especial que va acollir.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *