Detingut a Torrent de les Flors per matar la seva mare empenyent-la al buit

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gràcia han detingut aquest dimarts a la tarda un home de 32 anys i veí de Gràcia com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós, després que la policia hagi tingut coneixement que una dona s’havia precipitat al buit des d’un pis de Torrent de les Flors. Els fets han succeït pocs minuts abans de les sis quan el detingut hauria empès la seva mare des del balcó de la finca del número 172 del carrer, a tocar de la Travessera de Dalt. Diverses dotacions de Mossos i Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han adreçat al lloc dels fets on han localitzat la dona sense vida a tocar de la porta de l’edifici i de les obres que es fan en l’encreuament amb Cardener.,Encara dues hores després dels fets no s’havia ordenat l’aixecament del cos Els agents han localitzat i detingut en el domicili de la víctima el presumpte autor. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos ha obert una investigació per esclarir els fets. [Fotos: Ignasi Fortuny/Albert Balanzà]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *