577 euros al mes, el preu d’una habitació

Gràcia és el districte que té les habitacions més cares de tot Espanya. Segons un estudi fet per Fotocasa, Barcelona i Madrid són les ciutats d’Espanya amb un preu mitjà més alt pel que fa al lloguer d’habitacions, com es podia preveure. L’estudi també fa una divisió per districtes, i conclou que Gràcia és el districte més car per llogar una habitació de tot Espanya, el preu mitjà d’una habitació a Gràcia és de 577 euros, una xifra que supera Nou Barris (546 €/mes), Ciutat Vella (534 €/mes), l’Eixample (520 €/mes), i Chamberí (520 €/mes), el districte de Madrid més car.

El preu de les habitacions a Gràcia ha augmentat un 13,2% respecte a l’any anterior, un percentatge només superat per Sant Andreu (14,4%), però un augment molt superior que la resta de districtes més cars de Barcelona, i que la mitja espanyola, que és del 2,3%.

Les xifres de Gràcia encara criden més l’atenció si es comparen amb el preu mitjà de Barcelona (508 €/mes), Madrid (429 €/mes), Catalunya (472 €/mes) o la Comunitat de Madrid (404 €/mes), que són les ciutats i les comunitats autònomes més cares d’Espanya. El preu mitjà de llogar una habitació a Espanya és de 325 euros al més, 252 euros menys del que val fer-ho a Gràcia.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *