Botigues del tancat Bulevard Rosa aterren als Jardinets

L’espai ampli on fins l’any 2011 hi va haver els cinemes Casablanca ha reobert aquest dijous, després d’anys d’arranjaments i reformes internes, en dos negocis diferents que tenen en comú que tots dos provenen del Bulevard Rosa, que va tancar portes el passat 31 de juliol. Tant Zambo (encara a mig gas) com Sune, dedicats a la sabateria i a la roba d’home de gamma alta, encara figuren a les respectives webs amb l’adreça de la seu antiga i només els primers ja advertien aquest estiu del trasllat als Jardinets; els segons, no obstant això, pertanyen al grup Sueños Negros, que ara fa un any ja van obrir als Jardinets, a la vorera Besòs, i centrats en el vessant de roba de dona.

L’aterratge de botigues del Bulevard Rosa als Jardinets, i en els grans locals que hi ha sobretot a la banda Llobregat, desencalla la certa paràlisi dels últims anys quan havien tancat no només els cinemes sinó també la botiga d’art religiós Reixach-Campanyà i més amunt La Colmena i fins i tot el Pub Balis o New Balis. El local sobre el qual més es va especular amb el seu futur va ser precisament el dels cinemes, sobretot per informacions provinents del hostel que hi ha al mateix número 115 en les plantes superiors: inicialment es deia que hi obriria una ‘boutique’ i fins i tot uns baixos d’accés al hostel.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *