Vallcarca arrenca festes amb el fòrum Indigestió i el pregó amb Roger de Gràcia i Agnès Busquets

No és un error. Les Festes Llibertàries de Vallcarca arrenquen en el seu gruix central aquest divendres amb el pregó amb Roger de Gràcia i Agnès Busquets, els pregoners de la Festa Major de Gràcia de l’any passat, la del Bicentenari. “No fem ben bé de pregoners, som convidats de la vila veïna”, ha apuntat Busquets aquesta setmana. Dos dirigents veïnals de Vallcarca els donen la rèplica. El pregó s’havia de fer dijous però es va ajornar 24 hores per la pluja.

Amb aquest particular pregó i el fòrum cultural Indigestió, impulsat per la revista Nativa, la Festa Major de Vallcarca té enguany fins a cinc cartells diferents: Riera-Viaducte, llibertàries, l’alternativa de l’Antic Forn, l’alternativa de l’Ateneu Popular i la feminista de la Brotada. Fins diumenge hi haurà gresca.

A la Salut, per la seva banda, la Festa Major arrenca dissabte amb la popular cursa de la Baixada de la Glòria i el pregó de José Luis Alpuente al carrer Argentona. Per primer cop la missa es farà a la parròquia perquè l’ermita està okupada des del juny.

 

ELS PRINCIPALS ACTES:

LA SALUT
8 de setembre
10.00h Cursa popular Baixada de la Glòria

12.00h Missa oberta al veïnat per la Verge de La Salut. Parròquia de la Salut

20.30h Pregó amb Jose Luis Alpuente, expresident comissió festes C/Argentona

VALLCARCA
7 de setembre
20.00h Barracuda, Novus Ordo i Sinèrgia. Pl. Farigola

8 de setembre
20.00h Roger Pelàez. Pl. Uri Caballero

22.00h Recordando Cultura, Malamara i Subversions. Pl. Uri Caballero

9 de setembre
18.18h Carretons Vallcarca. C/Gustavo A. Becquer

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *