La Diada homenatja Pompeu Fabra i es coordina amb els dilluns sobiranistes

Gràcia arrencarà el curs polític aquest dilluns 10 i, com és habitual, amb els actes de la Diada a nivell local amb el previst homenatge a Pompeu Fabra a la biblioteca Jaume Fuster i en coordinació horària amb la concentració dels dilluns a plaça de la Vila. Totes dues convocatòries, la primera organitzada pel grup d’entitats històriques de Gràcia G6 i la segona liderada per Òmnium, s’han posat les coses fàcils per afavorir que els militants i simpatitzants independentistes que vulguin assistir als dos actes ho puguin fer i així l’acte de la biblioteca arrencarà a les 18.45 hores i el de plaça de la Vila ho farà a les 20 hores.

L’activista Dolors Lázaro ha estat en aquesta ocasió la persona escollida pel G6 per llegir el manifest reivindicatiu, que anirà embolcallat d’un acte d’homenatge a la fi gura de Pompeu Fabra en plena celebració de l’Any Fabra. L’acte de la Diada que impulsen les entitats, com en els últims anys, donarà pes a la poesia, llegida des de l’escenari de la biblioteca Jaume Fuster per diferents forces vives de la Vila.

Però enguany el protagonisme de l’acte del G6 es compartirà amb una nova edició de la concentració de suport als presos que cada dilluns es fa a la plaça de la Vila i a la qual en aquesta ocasió, vigila de l’Onze de setembre, comptarà amb la participació de dos dels fills d’aquests presos, Beta Forn i Laura Turull.

D’altra banda, l’esquerra independentista ha avançat com sempre la seva Diada a aquest dijous amb un acte a la plaça Revolució convocat per Arran, La Barraqueta, Tres Lliris, CUP, Endavant i MPG. El col·lectiu musical Ovidi4, format per Mireia Vives, David Caño, David Fernàndez i Borja Penalba, preveia concloure l’acte a l’hora de tancar aquesta edició, però la pluja va fer acte de presència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *