Casa Seat projecta als Jardinets dues plantes d’exposició, sala d’esdeveniments i bar-restaurant

El gran projecte de transformació comercial i residencial dels Jardinets, que preveu la flagship de Seat i la torre residencial de luxe gestionada pel grup Mandarín, es comença a concretar en els documents oficials que està tramitant l’Ajuntament de Barcelona i que en aquests primers dies de setembre tenen a veure amb la sol·licitud de llicència ambiental de Casa Seat, que s’ubicarà a la cantonada del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal i que obrirà el 2019.

En un moment que internament ja es treballa a bon ritme tant en l’estructura del número 109 del passeig de Gràcia, on una gran lona detalla que s’hi ubicarà Casa Seat, com en el numero 111, on abans de l’estiu es va completar l’enorme bastida per afrontar la reconversió de la Torre Deutsche en apartaments que arribaran a tenir 500 metres quadrats, Casa Seat ha presentat un projecte que preveu una planta soterrani amb un espai per a esdeveniments, una planta baixa amb bar-restaurant i zona d’exposició, una primera planta amb més exposició i una segona planta per a oficines tancades al públic.

Casa Seat va anunciar el juliol de 2017 el seu aterratge als Jardinets amb la voluntat d’esdevenir “un referent en la vida cultural de Barcelona” i oferir als visitants “idees sobre una experiència de marca innovadora”. Baixant al nivell de concreció, l’obertura al públic de Casa Seat preveu un horari extens “diürn, de vespre i nocturn”, segons es recull en la sol·licitud de llicència ambiental, amb espai de treball per a 98 persones.

Tal com s’entra per les portes del xamfrà de la plaça del Cinc d’Oros, els visitants tobaran a banda i banda diverses zones d’exposició amb vehicles i sofàs i al fons a mà esquerra hi haurà el bar-restaurant. Aquest juliol, de fet, l’espai de restauració ja va ser autoritzat per l’Ajuntament -i així consta en els antecedents de la nova sol·licitud- perquè el pla d’usos aclareix que passeig de Gràcia 109 és una zona perimetral on hi caben tres locals de restauració en un radi de 50 metres (i n’hi ha dos actualment). El bar-restaurant ocuparà 95 metres quadrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *