Vedruna i Lluïsos es veuran les cares a Copa Catalunya

La màxima categoria del bàsquet català, Copa Catalunya, comptarà enguany amb la participació de dos equips graciencs masculins, el Vedruna Gràcia i els Lluïsos de Gràcia, que van aconseguir l’ascens des de Primera Catalana només un any més tard de perdre la categoria. Tots dos equips han quedat enquadrats en el grup 1 i debutaran el dia 29 a la tarda, fora de casa, els verds visitaran la pista del Càmping Bianya Roser, un dels candidats a ocupar la part alta de la classificació, i els blaus viatjaran fins a Artés.

Per poder gaudir del primer derbi gracienc caldrà esperar fins a la jornada 11, que es disputarà el 16 de desembre, i la seva seu serà el pavelló Josep Comellas, on els blaus s’estrenaran jugant com a locals aquesta temporada. El derbi de la segona volta serà a la jornada 24, i es disputarà el 28 d’abril al poliesportiu Josep Maria de Sagarra.

A Primera Catalana masculina també hi competiran dos equips graciencs, el Safa Claror i el Bàsquet Claret. En aquest cas, els dos conjunts no es trobaran a la lliga, ja que han quedat emparellats en grups diferents, el Safa competirà en el grup 2, i el Claret ho farà en el 3, on es veurà les cares amb el sènior B dels Lluïsos de Gràcia. Una situació semblant a la que viuran els primers equips del CB Coll i el CB Pedagogium a Tercera Catalana, que no es veuran les cares entre ells, però els del Coll competiran contra el sènior C del Vedruna Gràcia, i el Pedagogium ho farà contra el Safa Claror B i el Bàsquet Claret B.

Els màxims representants graciencs del bàsquet femení seran els Lluïsos de Gràcia i el Safa Claror, tots dos competiran a Primera Catalana, però en grups diferents. Tots dos equips donaran el tret de sortida de la temporada aquest cap de setmana, el conjunt de la plaça del Nord, entrenat per Gerard Sánchez, s’estrena a Granollers el dissabte a la tarda, mentre que les taronges visitaran la pista de la JET de Terrassa el diumenge.

A Segona Catalana femenina hi competiran el Vedruna Gràcia i el Bàsquet Claret, que va aconseguir l’ascens la temporada passada. Les verdes, entrenades pel Roger Cucala ho faran al grup 3 i debuten el dilluns a la tarda, a casa, contra el Sant Josep, mentre que el Claret competirà al grup 4 i visita diumenge la pista del Premià de Dalt en la primera jornada. El sènior femení del Pedagogium competirà al grup 4 de Tercera Catalana, mentre que el primer equip femení del CB Coll ho farà a la categoria Sots 25.

 

Triplistes blaus. El passat diumenge, dos jugadors del sènior B dels Lluïsos de Gràcia, Nil Crespo i el Roger Puig, van participar al concurs Se Busca Triplista, que organitza la Lliga ACB. Tots dos es van quedar a les portes de la última ronda i van acabar classificats en 13è i 16è lloc d’un total de 100 participants.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *