No consten agressions sexuals a Festa Major

Els Mossos d’Esquadra no tenen engegada cap línia d’investigació relativa a les dues possibles agressions sexuals que es van apuntar des del Districte en el balanç de Festa Major perquè en aquest mes i mig que ha transcorregt no s’ha presentat cap denúncia ni cap evidència que posi en marxa el mecanisme policial. Així ho han explicitat fonts del cos a aquest setmanari a partir de les explicacions que el regidor de Gràcia, Eloi Badia, va donar en roda de premsa i en la qual no només va destacar aquestes dues possibles agressions sexuals greus sinó que va detallar nou casos d’intervencions i 17 assesoraments, a més de 1.970 sensibilitzacions, des de l’estand ubicat a la plaça Revolució en el marc de la campanya Gràcia Antimasclista.
Mossos no ha descartat que aquestes agressions es produïssin però han apuntat que en qualsevol cas l’activitat policial “no en té constància” i s’ha d’activar a partir d’una denúncia dels fets.

Les dues possibles agressions sexuals van motivar en plena Festa Major una concentració de rebuig a plaça de la Vila impulsada pel col·lectiu Feministes de Gràcia. Les mateixes fonts policials han circumscrit en tot cas les explicacions del regidor de Gràcia a la dinàmica que va generar el punt lila.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *