Proposta ‘no nata’ del Districte per reallotjar part dels veïns de la Jahnela

El Districte i la Llave de Oro han fet una proposta d’acord per reallotjar una part dels inquilins que okupen des de fa dos anys La Jahnela, a Travessera de Gràcia 156, i no construir habitatge de luxe que inclogui el 30% de protecció oficial. La iniciativa, segons ha explicat el regidor Eloi Badia, determina que la propietat reallotjaria una família que viu a Ka la Trava, al bloc del costat, amb lloguer social, i l’Ajuntament, a la resta de famílies vulnerables. Fonts de l’Oficina d’Habitatge, en nom dels afectats, han rebutjat l’acord perquè no assegura el reallotjament al barri i a Ka La Trava hi ha inquilins no inclosos en la llista d’emergència de l’Ajuntament i que quedarien fora de l’acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *