II Jornada d’Educació

per Conxa Garcia

Des de la Comissió d’Educació de la Taula Comunitària del Coll han organitzat la 2ª edició de la Jornada d’Educació del Coll, la primera cal esmentar que fou un èxit amb assistència de pares i mares joves, alguns acompanyats de les seves nenes i nens i es va fer una bona reflexió sobre la funció de les escoles i sobre l’educació. Es planteja una diada plena de propostes per continuar aprenent, compartint i reflexionant sobre alguns del temes que integren l’educació en la nostra societat. Les 13 sessions programades es faran al Centre Cívic del Coll-La Bruguera, estan dirigides a infants de 8-12 anys, a adolescents de 13-17, a pares/mares i educadors, a famílies amb infants, a adults en general i a gent gran. Estaran dinamitzades per professionals de les diferents disciplines. També s’habilitarà un espai a la 4a planta del Centre Cívic on els assistents podran relacionar-se i fer un cafè entre sessió i sessió, per tal de facilitar la cohesió entre els veïns i les veïnes del barri. Desitgem que sigui novament un èxit i aprofitem per tornar a insistir en un tema que segur que sortirà: que s’aprovi el finançament per començar les obres del nou institut de Vallcarca, tan necessari per aquests barris del nord de Gràcia.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *