Una vintena d’actuacions i 44 músics d’arreu al LEM 2018

El Dispositiu LEM 2018 arrencarà el pròxim 27 de setembre amb un concert a càrrec de Sergi Sirvent Trumpet Affairs. Fins al 27 d’octubre s’han programat 20 actuacions, repartides en 14 sessions, que reuniran a 44 artistes de diversos indrets. Alguns dels artistes nacionals que compartiran sessió amb d’altres d’internacionals són: la violinista Sara Fontán, a la foto, (6 d’octubre) i Jason Kòlar (26 d’octubre), alter ego de l’artista Cristian Subirà. El 20 d’octubre, pujaran a l’escenari de La Sedeta el duet d’exploradors Annika Francke (saxo) i Julián Elvira (flautes), i després el Moviment d’Insurrecció Sonora (MIS), una reconeguda orquestra de lliure improvisació que estrenarà l’espectacle 10siMIS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *