Sopar Estellés a la Casa València per recordar la figura del poeta

Aquest vespre, a partir de les 20 hores, la Casa València (Còrsega, 335) organitza el Sopar Estellés, en un acte que servirà per recordar la figura del poeta i que celebra també a les ciutats de Brussel·les, Palma i València.

La celebració a Gràcia comptarà amb la participació del cantautor, Pau Alabajos i la col·laboració d’Òmnium Cultural i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Des de l’any 2010, diverses poblacions celebren al llarg del mes de setembre les seves particulars Festa Estellés. Concretament, les trobades connectaran en directe a partir de les 9 de la nit per llegir poemes de manera col·laborativa.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *