La sala Porta 4 es trasllada al carrer Martí

Porta4 inaugura nou espai. El proper dia 27 de setembre i després de 12 anys del naixement del projecte i 9 de l’arribada a la Vila al local del carrer Esglèsia, la sala i escola de teatre es trasllada al número 18 de carrer Martí. El nou local està format per 3 sales, camerinos, zona de descans i les oficines. Segons els responsables de la sala, el canvi representa un “salt quantitatiu i qualitatiu que s’adapta a les necessitats i inquieuds” del projecte. D’aquesta manera s’aprofundirà en una nova línia de treball que ja es va obrir la temporada del 2017 amb la producció En alquiler, un acostament a les temàtiques socials des d’un punt de vista antropològic i crític.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *