Ones de dones

per Conxa Garcia

El programa Ones de Dones de Ràdio Gràcia (107.7 FM) ja ha iniciat la seva setzena temporada. Ja porta tres anys sota la direcció de Josefina Altés, i en el seu programa d’inici de curs el proper 2 d’octubre a les sis de la tarda podrem escoltar dues escriptores que presentaran els seus darrers llibres, i a més gaudirem de música en directe. El programa s’emet mensualment el primer dimarts de cada mes, de sis a set de la tarda. També s’emetrà el mateix dia 2 el programa Gracienques. Es farà sempre en dimarts a les 16.30 i es realitzaran un parell de programes al mes, però no en un dia fixe, per facilitar l’accés de les dones a entrevistar. ‘Gracienques’ és una iniciativa que va posar en marxa l’any passat la Josefina i que ens permet conèixer i acostar-nos a la vida de dones importants de Gràcia. Al programa, que vaig tenir l’honor d’iniciar com a entrevistada, ja han passat la Mireia Carbó, la Montserrat Milla, la Carme Ripoll, L’Anna Soler, la Sonsoles Santís, la Marta Duñach, entre d’altres. Aquest any s’inicia amb l’Imma Colomer. Gracienques té pàgina de facebook on es penja tota la informació. Ambdós programes es repeteixen en antena la setmana següent i els podeu recuperar en el moment que vulgueu a través de la web del Districte.•

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *