Tarragona m’esborrona, Gràcia em fa gaudir

per Josep A. Torralba

M’agradaria començar la temporada intentant animar a la gent a donar suport a una entitat per un esdeveniment que és molt important, i si aquest suport pogués ser d’una manera continuada, millor.

No porto molt temps sent Casteller de la Vila de Gràcia, tres anys, però us asseguro que no em penediré mai del dia que vaig conèixer a una Gran Persona, en Roger Gispert, després d’haver fet una crítica bastant dura als Castellers. Ho vam parlar asseguts en una taula, vam dialogar amablement i, poc temps després, estava apostant amb ell: si passava un any a la colla, em convidava a un àpat. Queda clar que vaig guanyar i, tot i que encara no l’he cobrat, sé que es durà a terme aviat.

Perquè explico això? Fàcil. Cada dos anys, els Castellers de la Vila de Gràcia participen al Concurs de Castells que es fa a Tarragona. Per a la Colla és una de les activitats més importants i, sobretot, des que pels seus mèrits van entrar a participar els diumenges amb les altres onze millors colles de Catalunya.

No sé quanta gent llegeix aquests escrits ni quin servei fan, però em sentiria malament si no demanés a tothom que s’animi a ajudar la nostra Colla Castellera per poder fer els màxims que es proposa en aquesta diada tan especial. El món casteller no està en el seu millor moment, però us dic molt clarament, que a la Vila tenim una gran Colla i que amb una mica d’ajut podria ser la reòstia, vamos, de gama extra!

Vinga, tots a Tarragona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *