L’Ajuntament activa una llançadora per reduir el trànsit al Park Güell i apuja el preu de l’entrada

L’Ajuntament de Barcelona activarà en la nova temporada d’accés al Park Güell una llançadora entre la plaça Alfons X i la carretera del Carmel amb l’objectiu de reduir al 50% els tres milions de visitants que ara arriben al recinte amb altres transports ara saturats, com sobretot els busos 24 i 92 o els taxis del carrer Olot. El regidor de Gràcia, Eloi Badia, i la tinenta d’alcaldia de Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, han presentat aquesta mesura, que anirà acompanyada d’un nou augment del preu del tiquet d’accés a la zona monumental, amb la nova temporada al preu de deu euros (ara són 7,5 online i 8,5 a taquilla), perquè ara s’inclourà la llançadora. Els veïns i els posseïdors de la targeta Gaudir + seguiran tenint accés gratuït a la zona monumental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *