Sofia Faria i Sara Fontán, sessió doble del LEM al Soda Acústic

Nova cita amb la música experimental que ofereix l’edició d’enguany del LEM. Serà aquest dissabte 6 d’octubre, amb sessió doble al bar del carrer Guilleries, Soda Acústic, un dels espais de la Vila que acull el festival: Dullmea + Sara Fontán, a les 22 h amb una entrada de 5 euros vàlida pels dos concerts. A això es referia Víctor Bonet, membre de Gràcia Territori Sonor, amb els “preus populars” del festival durant la presentació del LEM el passat dijous. Així, primer serà el torn de Sofia Faria, compositora d’origen portuguès (en concret, de Porto), que atresora una llarga carrera en àmbits com els de la música contemporània, clàssica i, fins i tot, el jazz. Al LEM 2018 presentarà el seu projecte Dullmea, en el qual experimenta amb la seva veu i amb diversos aparells de modificació del so, com ara pedals d’efectes. L’objectiu: improvisar a partir d’estructures i/o peces compostes previament. Faria presentarà al Soda el primer disc del projecte Dullmea, titulat Keter.

Per la seva part, la violinista gallega Sara Fontán -l’altra protagonista de la nit- és coneguda per les seves col·laboracions amb Manos de Topo, PIÑA, Big OK o la Orquesta del Caballo Ganador. Després de 25 anys explorant les possibilitat del violí en tot tipus de formats (clàssica, rock experimental i dansa), Fontán presentarà ara la seva proposta en solitari, en la qual cerca nous climes i registres a partir de l’aplicació d’efectes electrònics al so del violí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *