Il·lusions renovades al CN Catalunya

Dissabte a un quart d’una debuta el primer equip del CN Catalunya a la Lliga Premaat de waterpolo a la piscina del CN Mataró. Els graciencs estaran dirigits una temporada més pel ‘Tato’ Garcia i presenten un equip amb nou incorporacions (Santiago Bofill, Miquel Gasulla, Damià Toha, Victor Alegre, Gerard Cuacos, Guus Wolswinkel, Sergi Trilles, Arnau Escarré i Esteban Corsi), i nou baixes respecte a la temporada passada (Max Vernet, Roger Nogué, Gerard Montero, Luis Alberto López, Sergi Clols, Tomás Alfonso, Bader Nasser, Victor Morell i Jordi Chico).

El ‘Cata’ ha donat bones sensacions aquesta pretemporada, en el torneig disputat a Porto, els graciencs es van proclamar campions després de derrotar el CN Echeyde (22-6), el Fluvial (17-3), i el CW Navarra (15-7). El ‘Cata’ fa vuit anys que flirtejant amb el descens, i aquesta temporada confien no tenir el patiment viscut en les anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *