‘Mou-te pels quiets’

per Nexe Fundació

El Calendari solidari MOU-TE PELS QUIETS va néixer de la iniciativa de les mares i pares de Nexe Fundació. Cinc anys més tard, el compromís d’alguns d’aquests pares i mares el continua fent possible, implicant a persones de referencia en el seu àmbit, per tal de donar visibilitat a les malalties minoritàries que tenen els infants de la Fundació i a captar fonts per invertir en els projectes que duem a terme per la millora de la qualitat de vida dels infants i joves que atenem.

Editem dues versions del calendari, una de sobretaula, que pots adquirir amb un donatiu de 5 euros, i una altre de paret, que pots adquirir amb un donatiu de 7 euros.

Com pots col·laborar amb l’edició 2019?

• Comprant el Calendari: a partir de novembre i fins al gener, estarà a la venda al Centre de Recursos de Nexe Fundació, Travessera de Dalt 100, i a les llibreries Abacus i Laie. A més, el podràs trobar en alguns comerços del barri que anirem publicant a les xarxes i al web.

• Fent difusió i distribució del calendari: Pots sol·licitar els calendaris en dipòsit (sense cost previ) i oferir-lo als teus familiars, amics i companys de feina. O si tens un negoci, pots ser un punt de venda.

• Vinculant la marca de la teva empresa/negoci a una acció social: Col·labora recolzant econòmicament el calendari i la teva marca sortirà publicada al calendari. La teva donació farà possible la realització, producció i distribució del calendari. Mou-te pels quiets i contacta’ns! Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem amb més detalls, truca al 93 284 64 23, o envia un correu electrònic a comunicacio@nexefundacio.org amb l’assumpte calendari solidari. Treballant junts aconseguirem un món més just. Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Nexe Fundació és un referent d’atenció a la infància amb greus discapacitats, impulsant, des de fa més de trenta anys, un model d’atenció individualitzada a l’infant, basada en l’estreta col·laboració entre les famílies i els professionals treballant en xarxa amb altres entitats i institucions de l’àmbit de l’educació, la salut, serveis socials…
Som una entitat sense ànim de lucre que va néixer amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels infants i joves amb greus discapacitat i les seves famílies, i defensar els seus drets. La nostra missió és:

• Oferir als nens i nenes amb greus discapacitats l’atenció i el suport perquè puguin gaudir de tots els drets de la infància reconeguts en la “Llei 14/2010, del 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l’adolescència”.

• Oferir un acompanyament professional a les famílies que els permeti compartir la criança d’un fill/a amb una greu discapacitat amb els projectes personals, laborals i familiars en aquesta etapa complexa del cicle vital en la infància i l’adolescència.

• Alhora, dedicar la nostra expertesa i reputació a formar professionals, desenvolupar projectes de recerca i fer-nos visibles a la societat.

Si ens vols conèixer més, entra al web www.nexefundacio.org i segueix-nos a les xarxes socials @nexefundacio a Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i LinkedIn.•

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *