Vallcarca estrenarà mercat de pagès quinzenal al gener

Vallcarca començarà a donar forma aquest gener a una de les principals demandes socials sorgides de les jornades participatives que es van fer al barri el 2017 en el marc de la reforma urbanística del pla Vallcarca: l’estrena d’un mercat de pagès quinzenal que generi dinàmica de veïnatge, en la línia de la prova pilot que Fem Mercat ja ha activat des de l’any passat i que aquest dissabte arriba a la quarta edició. La notícia, avançada pel magazín Sota El Pont, que s’emet a Ràdio Gràcia cada dimecres amb l’impuls dels moviments socials de Vallcarca, detalla que el mercat quinzenal ja té responsables que hi estan treballant i que entrarà en funcionament al gener amb ubicació a la plaça del metro. El nou mercat engega com un projecte paral·lel a Fem Mercat, encara que hi ha impulsors de la iniciativa primera que també estan animant el mercat. En tot cas, el mercat suposa la consolidació de la iniciativa Fem Mercat i en principi es planteja com una oferta d’economia social i solidària, amb una vintena de parades de productes i oberta a l’ampliació de productes de proximitat.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *