ERC demanarà al ple una nova consulta per la mitgera de Dones del 36

La participació popular centrarà dimecres que ve (18.30 h) bona part de la segona part del ple del districte, allà on els grups municipals presenten les seves iniciatives, entre les quals destaquen per la seva capacitat polèmica la proposta d’ERC de demanar una nova consulta sobre el disseny de la mitgera de la plaça de les Dones del 36. L’Ajuntament va anunciar aquesta passada Festa Major la tria del disseny de la miliciana Marina Ginestà, una de les propostes descartades en la consulta veïnal que es va fer el maig de 2017, després que la idea guanyadora no tingués pressupost i es rebutgés una segona refosa amb grafits. ERC insta a fer la consulta amb la precisió que “qualsevol opció preseleccionada sigui aplicable”. El PDeCAT, per la seva banda, en commemoració dels fets del passat 1 d’octubre, ha presentat un prec que insta el Districte a col·locar una placa a la plaça de la Vila, “centre polític del Districte”, en record d’aquella jornada a Gràcia.

Vallcarca també tornarà a centrar una part del debat amb una proposició també del PDeCAT perquè es constitueixi una taula de debat per a la Rambla Verda, mentrte que Ciutadans vol que s’aprovi en el ple el dipòsit pluvial que s’ha d’ubicar precisament a la Rambla Verda.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *