Acord de col·laboració del festival de Sitges i el BCN Film Fest

El festival de Sitges i el BCN Film Fest han firmat un conveni de col·laboració pel qual, en les pròximes edicions, cada un del certàmens participarà amb una pel·lícula i un col·loqui a la programació de l’altre. La iniciativa s’engega aquest any amb la première de La sombra de la ley a Sitges, en una presentació conjunta amb el festival impulsat pels cinemes Verdi. Dirigida per Dani de la Torre (El desconocido) i protagonitzada per Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero, Manolo Solo i Paco Tous, La sombra de la ley és un thriller d’acció i gàngsters sobre la investigació de l’atracament a un tren militar a la convulsa Barcelona dels anys 20 del segle passat. L’elecció del film obeeix a l’esperit que caracteritza el BCN Film Fest, on les pel·lícules amb rerefons històric constitueixen un dels eixos fonamentals de la seva programació juntament amb les adaptacions literàries. La sombra de la ley s’estrenarà a les sales el proper 11 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *