Laboratori ‘Me too’

per Conxa Garcia

Des del grup de dones que s’integren en el Projecte Minerva, de dones creadores gracienques, sorgit des del Consell de Dones de Gràcia després de les I Jornada de Dones de Gràcia, van posar en marxa el curs passat un laboratori escènic, que han anomenat Me Too. Aquesta feina les ha dut a fer representacions públiques del seu treball i ara en faran dues de la dramatúrgia que han creat i que dirigeix l’Alba Tor, amb el títol de Jo també, a la Universitat Ramon Llull, per a l’alumnat i professorat.  També estan tancant continguts de les Rutes literàries de Gràcia. La primera la faran el dia 3 de novembre dins de la Biennal del Pensament.  Hi hauran dues rutes amb 4 o 5 punts d’aturada cadascuna, amb una responsable Minerva a cadascuna que explicarà com les dones vinculades a Gràcia han estat d’importants tant a nivell literari com per d’altres fets. Al punt de la Plaça de la Vila la Josefina Altés parlarà de la Revolta de les Quintes, dels llibres Dones de Gràcia i Dones de Pes, del Consell de Dones, del Piad… El projecte de rutes literàries junt amb el ja consolidat de Rutes pels Tallers de les dones creadores donen resposta als objectius del Projecte Minerva que va arrencar en aquella primera trobada de visibilitzar la feina creativa feta per dones al barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *