Escoles, AFA i Districte arrenquen el debat sobre el futur parc Anna Piferrer

Les escoles Sagarra, Pare Poveda i Galatea, amb les seves corresponents associacions de famílies, i el Districte engeguen aquest dijous un primer contacte d’anàlisi de campanya i de desplegament del procés participatiu que aquesta tardor es farà per definir el nou programa d’usos del nou Parc Anna Piferrer, l’espai que inicialment havia d’acollir l’IES Vallcarca i que el Tribunal Suprem va tombar per voluntat d’uns veïns. 

En un moment que ja avança el tràmit per aixecar l’institut als jardins Comas i Llaberia, en plena avinguda Vallcarca, el solar d’Anna Piferrer encara llueix el mur reivindicatiu que la comunitat educativa va estampar just el dia que un veí els va alertar que allà no s’hi aixecaria cap escola. Però la voluntat de la comunitat educativa va convèncer el Districte i el procés participatiu es traduïrà en un avantprojecte. El primer, però, que veuran els veïns seran els carrets d’enquestes que complementaran els debats que es faran. El resultat final, en tot cas, serà un parc obert a tocar de l’avinguda Vallcarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *