Sis medalles als Jocs Special Olympics

Del 4 al 7 d’octubre, La Seu d’Urgell i Andorra La Vella van ser la seu d’una nova edició dels Jocs Special Olympics que se celebren un cop cada quatre anys. Sota el sostre esportiu de l’ACIDH, Gràcia va estar representada amb 63 esportistes i 10 tècnics, que van participar en les categories de bàsquet, futbol i handbol.

Dels quatre equips que van participar dels Lluïsos de Gràcia – ACIDH, un va aconseguir penjar-se la medalla d’or, dos la de plata i un va aconseguir un quart lloc. En futbol, l’Europa – ACIDH va aconseguir un or, una plata i una quarta posició, i en handbol, el Claret – ACIDH es va penjar la medalla de plata.

En aquesta edició dels Jocs Special Olympics hi van participar 1.750 esportistes d’arreu del món, acompanyats dels seus entrenadors, més de 400 tècnics, 80 persones de l’organització, i més de 700 voluntaris/aries.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *