L’Europa empata i Vilajoana s’enfada (0-0)

L’Europa va empatar a zero a camp del Granollers en un partit on els escapulats van generar diverses ocasions de gol, però no van estar encertats en la definició. Martínez va avisar els locals en els primers minuts de partit, però no va arribar a encertar en la rematada, a la mitja hora de joc, el mateix Martínez va tenir l’ocasió més clara que va acabar amb un u per u amb el porter que va acabar desviant a córner. Abans del descans, Marc Priego va refusar un xut perillós dels locals.

La pluja prèvia al partit va deixar molts bassals que van impedir veure un partit vistós i sense massa ocasions de gol. A la segona part el Granollers va dominar més la possessió de la pilota, però sense ocasions clares de gol, per part de l’Europa, Elo i Josemi van arribar a la porteria local amb perill, però la més clara va arribar al temps afegit, després d’una centrada a mitja alçada de Cano, que Prats va intentar rematar amb el pit, i el porter Sergio va acabar blocant la pilota.

En acabar el partit, el tècnic escapulat, David Vilajoana s’ha mostrat descontent amb l’actuació dels seus jugadors: “Hi ha jugadors que es pensen que aquí venim a passar l’estona”, va sentenciar.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *