L’Associació de Llibreters posposa la Fira d’octubre al Nadal

Els Llibreters de Gràcia han decidit finalment suspendre la Fira programada per aquest dissabte 20 d’octubre. La iniciativa s’emmarcava dins del programa del festival Gràcia Llegeix, que enguany no celebrarà la tercera edició per manca de recursos (veure l’Independent 724). Tot i que en principi, els llibreters no havien descartat seguir amb la proposta d’organitzar la fira de tardor, l’esforç “extra” que suposa organitzar una altra esdeveniment al carrer ha forçat la decisió de posposar-lo.

Així, per ara es manté en el calendari dels llibreters la Fira de Nadal, que en els darrers anys s’ha celebrat a la plaça del Diamant, per les connexions literàries evidents de l’espai. “En aquests moments Ens representa un esforç massa gran fer una fira al carrer”, explica Cecilia Ricciarelli, portaveu dels Llibreters de Gràcia. “De tota manera, hem de seguir insistint i treballant per poder tenir un segon Sant Jordi”, afegeix la llibretera.

Per una altra banda, aquest dijous 18 d’octubre ha tingut lloc la primera Nit de les Llibreries amb una tímida representació dels establiments de la Vila, de la vintena que s’han sumat a la iniciativa a tota la ciutat, en el marc de la Ciutat Oberta Biennal de pensament. Les llibreries han pogut obrir fins les onze de la nit i organitzar diferents activitats. Le Nuvole, al carrer Sant Lluís, ha ofert un concert a càrrec de Zaïre Ensemble i la projecció de Capriccio all’italiana.

La Ciutat Oberta Biennal de pensament, organitzada per Barcelona Cultura i que va arrencar el 15 d’octubre fins al 21, consta de debats, xerrades i performances amb l’objectiu de connectar el debat sobre el paper de les ciutats amb els grans reptes de la societat d’avui.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *