4t Barcelona Districte Cultural

El Barcelona Districte Cultural, el circuit estable d’espectacles professionals als barris promogut per l’ICUB, tindrà lloc a Gràcia al centre cívic La Sedeta i al centre cívic El Coll entre els mesos d’octubre i de desembre: oferirà humor, música, documentals i espectacles familiars. Els espectacles Notes & Films de la companyia Ensemble Una Cosa Rara (dissabte 20 a les 19 h al CC el Coll) i Ricky, el profesor de tenis de La Mano Jueves (divendres 26 a les 20 h al CC La Sedeta), inclosos també en la programació del cicle Gràcia Riu. La música anirà a càrrec d’Ascensa Furore que presentarà Nit i aigua (dimecres 31 d’octubre a les 22 h al CC El Coll) i de les Balkan Paradise Orchestra (divendres 30 de novembre a les 21 h al CC La Sedeta).

Dissabte 20 d’octubre a les 19 h al CC el Coll i divendres 26 a les 20 h a La Sedeta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *