Itziar

per Joan Vall K.

Sempre he estat un seguidor de les persones que fan la seva feina o tasca diària amb passió desbordant. Ja fa unes setmanes vaig assistir a l’estrena del film de producció autòctona amb el ben curiós títol de Matar a Dios. Es tractava d’una comèdia amb l’adjectiu de “negra”, on quatre persones es trobaven en el conflicte d’elegir qui era prescindible davant la petició d’un Déu enfadat i ben particular que havia aterrat al planeta per fer canvis totalment radicals. En aquesta proposta dels directors Caye i Pintó em vaig tornar a fascinar amb l’actuació de l’actriu Itziar Castro, de la que ja coneixia mèrits anteriors. Aquí no va quedar la cosa, ja que ella ha anat més enllà de la pantalla quan la majoria dels dimarts que han succeït després de l’estrena ha anat acompanyat presencialment la projecció del film als Cinemes Girona del nostre barri. Ha estat una delícia veure com ella al final de la projecció es passava a disposició del públic per interactuar responent tota mena de preguntes pels qui tenien curiositat per la història que acabaven de veure.

Tot i tenir una agenda més que collada pels seus anar i tornar amb AVE per atendre els seus altres compromisos, no ha faltat a aquesta cita, que en un principi també van participar altres membres de l’equip. I el resultat sempre ha estat espectacular, amb la seva entrega i simpatia davant de 200 o 50 persones.

Alerta! Aquest proper dimarts 23 serà el darrer cop que podreu gaudir d’aquesta proposta al cinema amb pantalla gran. Film + Itziar… Una gran proposta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *