El guitarrista de Lagartija Nick, a la cloenda del LEM

El 23è Encontre Internacional de Músiques Experimentals de Gràcia-Barcelona arriba la quarta i última setmana amb la visita dels artistes sards Daniele

Ledda i Emanuele Bardi, fruit de l’acord entre Gràcia Territori Sonor -organitzadors del LEM- i Ticon Zero -associació responsable del Signal Festival, a Cagliari-. L’acord es basa en un intercanvi de programacions entre tots dos certàmens. Carlos Falanga va ser l’artista escollit pel LEM per actuar, el passat 12 d’octubre, a Cagliari.

A banda d’aquesta visita, a la darrera setmana del LEM 2018 destaca l’actuació del guitarrista del grup Lagartija Nick Mar Pareja, presentant la seva proposta en solitari. Serà en el marc d’una nit de cloenda que obrirà la també andalusa Severine Beata dissabte 27 d’octubre a partir de les 21.30 h a l’Almo2Bar. El passat mes de juny, Repetidor Disc va publicar el darrer treball de l’artista, El ojo brillante, que presentarà en aquest concert. El disc, produït per Javi Àlvarez (Fluzo, Dúo Cobra, Néboa), és un al·legat a favor dels sintetitzadors analògics i en contra de la programació digital.

A la segona part de la nit, Mar Pareja presentarà Diso- nancia. Reconegut per les guitarres distorsionades del disc Omega, un dels millors discs de la història de la música popular i que va marcar la carrera d’Enrique Morente, el fundador i compositor de Lagaritja Nick mostrarà el seu primer disc en solitari, “una mostra de rock electrònic ple d’urgència rítmica i rigoro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *