La Precària denuncia els abusos laborals i reivindica les pintades aparegudes a Gràcia

A la secció El Dependent del número 730 de L’Independent de Gràcia ens vam fer ressò de les enigmàtiques pintades que havien aparegut a les parets de Gràcia amb el missatge “Ell, jo, tu, nosaltres…”. Després d’uns dies d’incertesa hem resolt el misteri, La Precària, un col·lectiu que té com a objectiu difondre i combatre l’explotació laboral a Gràcia ha reivindicat aquestes pintades penjant unes pancartes a la plaça Virreina, o a la Travessera de Gràcia, on s’hi podia llegir “Ell m’explota, jo m’organitzo, tu t’organitzes, nosaltres guanyem”.

A més a més, La Precària ha emès un comunicat per les xarxes socials per ajudar a qualsevol persona que es trobi en una situació d’explotació i precarietat laboral, sobretot ara que comença l’època de la campanya de nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *