BCN En Comú, ERC i Valls s’avancen en la precampanya de les eleccions municipals

Ningú sap a hores d’ara quantes llistes concorreran en les pròximes eleccions municipals de 2019 quan només falten sis mesos per als comicis, però tres dels que ho tenen clar, BCN En Comú, ERC i Manuel Valls (amb l’equip de Ciutadans al territori), ja han arrencat o estan a punt d’arrencar la precampanya a Gràcia.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament i número dos d’Ada Colau a la llista de BCN En Comú a les eleccions de 2015, Gerardo Pisarello, va donar el toc de sortida el passat dimecres a la precampanya amb un sopar al qual hi va assistir la plana major dels comuns a Gràcia, amb el regidor Eloi Badia i els consellers Robert Soro, Marta Duñach i Àngels Tomàs i històrics com Jordi Altarriba. La convocatòria, al restaurant Àurea, a tocar de Casa Vicens, va girar al voltant de la necessitat de mobilització interna per garantir la continuïtat de l’actual govern municipal.
Més de cara al carrer i pocs dies després d’haver-se trobat amb els militants a la seu de Tres Senyores, l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, va omplir la plaça de la Virreina en el primer gran acte obert dels republicans a Barcelona, al costat del vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i les diputades Ana Surra i Ester Capella. Maragall va prometre en aquesta precampanya “un camí exigent i apassionant que hem de compartir des de la màxima convicció i implicació amb tots els veïns i veïnes de Barcelona”. “A Barcelona presentarem una candidatura de ciutat, de projecte, de gent de tots els barris, de gent compromesa”, va concloure.

El tercer en discòrdia, Manuel Valls, aterrarà dilluns a Gràcia en una etapa més del periple que l’està portant pels barris de la ciutat una mica allunyat dels grans flaixos. Valls, que arrencarà a Vallcarca un recorregut que el portarà fins al nucli històric, compta en aquesta visita amb el suport del grup municipal de Ciutadans al districte, tant amb l’actual conseller, Jordi Bea, com l’anterior, Luis Calonge.

Valls, a l’espera que es tanqui oficialment el recorregut, en aquesta primera presa de contacte té previst reunir-se amb entitats dels barris de Vallcarca i els Penitents, entre les quals s’hi inclouen col·lectius de gent gran o els opositors al carril bici de l’avinguda de Vallcarca, però també l’Associació de Veïns Gràcia Nord-Vallcarca i els comerciants de Vallcarca i de Lesseps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *