La Diabòlica de Gràcia celebra la VII diada

per la Diabòlica de Gràcia

Un any més, la Diabòlica de Gràcia omplirem la Vila per celebrar la nostra VII diada. Amb les carrutxes carregades i el so imponent dels nostres tabals, el 17 de novembre farem tremolar la plaça Virreina per donar-vos la benvinguda a l’infern.

Ens llevarem ben d’hora ben d’hora, perquè com diu la dita, “qui matina, Llucifer l’ajuda”. A partir de les 10, necessitarem que tots els infants del veïnat estiguin preparats per convertir-se en petits diables i diablesses. Durant tot el matí hi haurà activitats infantils de tota mena a la plaça. Comptarem amb un taller de percussió perquè pugueu demostrar el que sabeu fer amb un parell de baquetes, amb pintures per pintar-nos la cara, i fins i tot, amb els tratges per convertir-nos en diables i diablesses. A la diada Diabòlica, totes hi tenim cabuda!

A les 11h, omplirem el barri de groc i blau fent un petit cercavila que ens guiarà fins a la barra on servirem vermut del més bo.

Després d’un matí ben intens, cal omplir bé les panxes per preparar-nos per un vespre de foc i percussió. A partir de les 14, les brases de l’infern cremaran per cuinar-nos una fideuà (amb opció vegana) d’allò més bona. Dinarem plegades a la plaça Virreina, compartint una estona amb el veïnat i tothom que vulgui acostar-se.

A Diabòlica, tot i que a vegades en fem (no us enganyarem), preferim fer la digestió ballant en una macrotabalada que fent la migdiada. A les 18h, el so dels tabals, tant de les colles convidades d’arreu de l’infern com de la Diabòlica, se sentirà des de Camp d’en Grassot fins al parc de la Creueta del Coll. La nostra música anunciarà que els i les diables estem apunt per donar la benvinguda a Llucifer i La Diablessa. A les 19:15, començarà l’espectacle. L’enllumenat de la plaça Virreina tindrà un caire especial, d’un to vermellós, i apareixeran els i les diables vestides de gala per ensenyar al barri que se sent quan baixem a l’infern. Millor que a Brodway, us esperem a l’espectacle de la VII Diada.

Un cop haguem demostrat del que som capaces, a les 20h, començarem el correfoc. Aquell moment màgic en el que el foc i la percussió s’imposen als carrers, ens puja l’adrenalina i el còctel d’emocions és més explosiu que la pólvora.

Per acabar, la metxa dels diables i les diablesses és inesgotable. A partir de les 22h, gaudirem d’una festassa amb dos PD’s que ens faran moure l’esquelet fins que Llucífer ens deixi.

Durant tota la jornada gaudirem d’una barra a preus popular i d’altres sorpreses que per descobrir-les haureu de venir.

Doncs, a què esperes per marcar-te el dia a l’agenda? El 17 de Novembre, la Diabòlica de Gràcia estem de celebració i tu, no hi pots faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *