Marta Pérez s’inspira en les il·lustracions de Pere Cabaret en ‘Gangsters, ploma i vaudeville’

L’escriptora Marta Pérez i Sierra presentarà aquest divendres a les set de la tarda al Pipa Club la seva darrera obra Gàngsters, ploma i vaudeville -editat per Gregal- un llibre “insòlit” i “extraordinari”, en paraules de Mar Rosich, que es publica després de Llavors, els peixos, tot i que ja es venia cuinant d’abans. “La meva relació amb en Pere ja ve de molt lluny”, explica a l’Independent Marta Pérez, “i ara ens tornem a trobar en aquest llibre, uns textos que s’inspiren en els seves il·lustracions”. L’escriptora explica que el llibre tracta de forma divertida i “simpàtica” temes com la transexualitat. “El punt de vista per tractar aquests temes és l’humor, perquè malgrat el temps que ha passat de la llei de “vagos y maleantes”, per exemple, encara segueixen vigents els prejudicis i la marginació”, assegura l’escriptora. El llibre s’estructura en tres parts i els dibuixos es presenten en tres colors bàsics, vermell, blanc i negre. És un espectacle visual i literari d’un vodevil, “subgènere dramàtic que consisteix en una comèdia frívola, lleugera i picant que dóna lloc a situacions còmiques, en les quals s’alternen parts cantades amb números musicals”, d’acord amb l’explicació que es dóna en la introducció del llibre.

El cabaret poètic que tindrà lloc a la sala del carrer Santa Eulàlia a partir de les set de la tarda comptarà amb la intervenció de l’actriu Joana Cortils, del pianista Martirià de Borja i de la mateixa autora.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *