Escoles de disseny il·luminen aparadors a l’entorn de l’Abaceria

Quatre escoles de disseny aterraran el pròxim 26 de novembre en deu comerços de l’entorn del mercat de l’Abaceria per dinamitzar la campanya de Nadal des d’un punt de vista innovador en els aparadors i alhora responent a la voluntat dels comerciants de generar activitats extres mentre la plaça estigui tancada per obres. La iniciativa, impulsada per Barcelona Centre de Disseny amb l’Ajuntament, implica les escoles superiors de l’IED -amb seu a Torrent de l’Olla-, de l’LCI Barcelona, del Catalunya Campus Deià i l’escola municipal d’art i disseny de Terrassa, i les deu botigues seleccionades són De 0 a 16, Món Ibèric, VisionLent, Espais di Natur, Malibú, TNG, La Algodonera, Baró Joiers, Farmàcia Adela Garcia i Bacallaneria Ros, la majoria de les quals estan a Travessera de Gràcia i una a Milà i Fontanals.

Un any després de fer-se la primera prova pilot en el comerç de Sarrià, la col·laboració entre les escoles de disseny i els comerços locals s’ha estès enguany a Gràcia i a Sant Andreu, amb una acció que “pretén aconseguir que els comerços incorporin el disseny com un aliat per innovar, per millorar el seu posicionament de marca, per aconseguir nous clients, per millorar el servei i l’experiència de compra”, segons apunta Barcelona Centre de Disseny en un comunicat. Els aparadors participants en la campanya a Gràcia es descobriran el 26 de novembre a les 18 hores i durant l’acte es farà una votació popular del millor aparador mentre que un comitè d’experts escollirà els casos més innovadors. Els aparadors estaran exposats fins al 5 de gener.

Uns dies abans, també en el marc de la campanya nadalenca, s’encendran el 22 de novembre els llums de Nadal en els eixos comercials de Vila de Gràcia, Camp d’en Grassot i Vallcarca. També en compensació a les afectacions per obres a l’entorn de l’Abaceria els comerços de Travessera, Puigmartí, Torrijos i Mare de Déu dels Desemparats estaran exempts de pagament.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *