Drets Civils i Josep Callejón, premi Vilaplana

Els premis Francesc Vilaplana 2018, que Esquerra atorga cada any a membres de la societat civil en la categoria col·lectiva i individual, aniran a parar aquest any a l’Associació Catalana pels Drets Civils i el dirigent veïnal del barri del Coll Josep Callejón. Els guardons agafen el nom de Francesc Vilaplana, que durant molts anys, a banda de ser militant d’Esquerra, va ser el referent de la gent gran des del casal d’avis de Siracusa.

Justament en aquesta línia Esquerra organitza per quart any consecutiu els premis aquest dijous 29 de novembre a partir de dos quarts de nou de la nit, a la seu de l’ACIDH (Milà i Fontanals, 49), en un acte que comptarà amb la presència de la portaveu d’Esquerra i diputada del Parlament, Marta Vilalta, i del candidat a l’alcaldia de Barcelona a les properes eleccions municipals, Ernest Maragall.

El premi a l’Associació Catalana pels Drets Civils s’argumenta des dels republicans pel paper actiu que ha tingut l’entitat a l’hora de defensar diferents encausats pels fets de l’1 d’octubre. Per la seva banda, Callejón, dirigent veïnal i president del Grup d’Estudis del Coll i Vallcarca, rep un reconeixement cívic en el qual també se li reconeix la implicació activa en la recuperació de la memòria històrica i en la recuperació del nomenclàtor. El preu del sopar són 18 euros.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *