Vallcarca ja fa cates del dipòsit pluvial de la Rambla Verda

Operaris de l’empresa Neotest, especialistes en geotecnia i micropilots, estan treballant des de fa quinze dies a l’antic espai que ocupava fins al 2011 la Casita Blanca i que ara és un parc provisional amb l’objectiu d’avançar en el coneixement de les característiques del terreny on s’ha d’ubicar el dipòsit pluvial, previst i recomanat pels tècnics municipals i puntal de la futura Rambla Verda.

Els treballs es van iniciar a la part baixa de l’espai, a tocar del carrer Ballester, i han seguit més a prop de la parada d’autobús del carrer Bolívar i del mural recordatori de la Casita Blanca. Aquests moviments es produeixen quan falten poques setmanes perquè engegui el debat de la Rambla Verda, llargament reivindicat per entitats com l’Assciació de Veïns Gràcia Nord-Vallcarca, amb la creació de la taula que ha de concretar l’abast de la reforma de la banda Llobregat del tram inicial de l’avinguda Vallcarca. “Amb les cates el que veiem és autèntica determinació de l’Ajuntament per fer el dipòsit pluvial; altra cosa serà el quan i el cost final”, ha apuntat Manuel Toribio, un dels portaveus de l’entitat.

D’altra banda, el Districte ha anunciat en la comissió de mobilitat d’aquest dilluns que els guanyadors del concurs del segon bloc de reallotjats del pla Vallcarca, als números 93 i 95 de l’avinguda, ja tenen llicència d’obres i que aquestes arrencaran el maig de 2019, amb una durada de 18 mesos.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *