Un Europa de playoff i amb un Soto de rècord rep el Vilafranca

Que la ratxa no s’acabi, ni la de victòries de l’Europa ni la golejadora de l’Àlex Soto. L’Europa rep diumenge (12h) el Vilafranca, vuitè classificat, amb quatre punts menys que els graciencs, amb l’objectiu d’allargar la bona dinàmica de partits guanyats de forma consecutiva (5) i completar un mes de novembre perfecte.

El bon moment de joc i resultats de l’Europa passa per la seguretat defensiva i la contundència davant. La defensa de l’Europa i el porter, Marc Priego, han tancat la persiana de la porteria, els de Vilajoana sumen 403 minuts sense encaixar cap gol, o el que és el mateix, pràcticament quatre partits i mig de forma consecutiva; i mentrestant, l’equip no ha perdonat a l’àrea rival, i és el segon màxim golejador de la competició, només superat per L’Hospitalet, i perquè l’equip que entrena el Xavi Molist va marcar-li onze gols al cuer, el Martinenc, en l’última jornada. En l’apartat golejador escapulat hi destaquen dos noms propis: Jordi Martínez i Àlex Soto. El davanter lleidatà ha marcat set gols i és el segon màxim golejador de la lliga només superat per Manuel Expósito, de L’Hospi, que en va marcar sis en la golejada contra el Martinenc, i en suma un més en el total que Martínez. L’altre nom propi en l’apartat golejador és el d’Àlex Soto, que ja ha escrit el seu nom en els llibres d’història del club després de marcar en sis partits consecutius, un ratxa que només havien fet dos jugadors anteriorment, Cros, a la dècada dels anys 20, i Castillo, a finals dels 80. Si Soto aconsegueix marcar contra el Vilafranca, es convertirà en solitari en l’escapulat que amb una ratxa de gols més perllongada de tota la història.

Des del club esperen que la bona dinàmica del conjunt de Vilajoana serveixi com a reclam per animar als aficionats a que s’apropin al Nou Sardenya a donar suport a l’equip.

 

En el món virtual… líders de Regional. L’Europa eSports suma set victòries en els set primers partits i és líder destacat del grup As de Regional. L’equip de futbol virtual s’havia plantejat com a repte a principi de temporada quedar entre els cinc primers i així disputar les eliminatòries de playoff d’ascens a la Quarta Divisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *