Sònia Klamburg i la Federació de Colles de Sant Medir reben la Medalla d’Honor de Barcelona

Dimecres a la tarda, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va presidir l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona 2018 al Saló de Cent de l’Ajuntament. Amb aquest guardó es reconeix la consciència ciutadana, la convivència i les virtuts i els valors cívics a aquelles persones i entitats que ho fan des de la seva labor professional o associativa, ja sigui en l’àmbit de la participació, el voluntariat, l’associacionisme o l’esport i la cultura. En total, es reparteixen 25 medalles anuals: 5 atorgades des de l’àmbit de ciutat i les altres 20 s’atorguen a proposta dels consells dels diferents districtes. A l’acte també han participat el tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, i la geògrafa Mercè Tatjer.

Els guardonats del districte de Gràcia van ser:

– Sònia Klamburg. Per la seva dedicació al món de la dansa i la tasca pedagògica de més de tres dècades, oferint una plataforma de formació i exhibició a nous professionals i nous llenguatges.

– Federació de Colles de San Medir. Per la seva tasca de manteniment de la tradició de la festa de Sant Medir, aportant una visió integradora i de foment de la convivència.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *