60 entitats al carrer Gran per La Marató

Gràcia torna a mobilitzar-se per la Marató de TV3, dedicada enguany al càncer, i concentra per segon any consecutiu al carrer Gran de Gràcia -coincidint amb la pacificació del primer dissabte de mes- entitats i associacions sota el paraigües del Teixint Connexions. Nascuda l’any 2013 al carrer Llibertat amb vuit entitats i l’objectiu de ser un punt de trobada del teixit associatiu de Gràcia, l’associació ha anat canviant d’emplaçament a mida que creixia en convocatòria: 50 entitats a la plaça del Poble Romaní el 2016 i 70 al carrer Gran l’any passat. Enguany serà una seixantena d’entitats d’àmbits diferents que es trobaran per recaptar fons per a la Marató aquest dissabte a Gran de Gràcia, un espai que es pretén consolidar. La sisena edició comptarà com a novetat amb la participació de dues entitats contra el càncer: la Federació Catalana d’entitats contra el càncer i la Fundació Catalana d’Ajuda Oncològica. També hi col·laboren per primer cop el col·lectiu gracienc Ruido Photo, amb la mostra TheBackway, de África a Europa por la puerta trasera. Gràcia Solidària, que agrupa una desena d’entitats de cooperació i solidaritat del districte, tindrà engunay un estand informatiu del col·lectiu i la presència de cinc de les seves organitzacions. L’objectiu també és reforçar la Fira Solidària que faran el 15 i 16 de desembre a Virreina.

La campanya El comerç de Gràcia amb La Marató es repetirà, i els eixos comercials i botigues que s’hi sumin recaptaran fons per a Oncolliga. Les activitats -que arrencaran a les 11 amb els Castellers de la Vila de Gràcia- tindran lloc durant tota la jornada fins a les set de la tarda, i comptaran amb un escenari, un espai esportiu i un gastronòmic.

Altres entitats del districte també s’hi sumen, com ara el Centre, que farà donatius per a la jornada solidària de TV3 amb la representació de Els Pastorets de dissabte i diumenge 15 i 16 de desembre, i amb el concert de Nadal de la coral Baluern diumenge 16 a les 12 del migdia.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *