Microteatre incorpora cinema i música al seu cartell i consolida el nombre d’espectadors

Microteatre Barcelona, el projecte que es va instal·lar al número 194 del carrer Bailèn el juliol de 2015 -fill dels madrilenys Microteatro por Dinero-, consoliden la proposta amb una nova oferta d’activitats per atreure públic, que sempre s’ha mantingut molt divers, segons la directora del projecte, Llibertat Ribera. Cinema, música i programació infantil són algunes de les darreres novetats que s’han incorporat aquest any en un esforç per tirar endavant el projecte. A l’oferta clàssica s’ha afegit la Nit de curts (cine més sopar). La música també s’ha incorporat al cartell, amb petites actuacions i projeccions de videoclips abans de les funcions, així com els vermuts muscials. “L’any passat va ser molt complicat”, assegura Ribera, “o ens reinventàvem o abaixàvem la persiana”.

Una altra de les novetats que ofereix el cartell des de l’estiu passat -i que ha contribuït a aixecar el projecte- és el Microescape Kids, que combina humor, teatre interactiu, màgia i escape room, una tendència a l’alça a la ciutat; ‘L’escola de màgia’ és una aventura on els infants es converteixen en mags per un dia i assisteixen -en el seu primer di-, a les classes de botànica i encanteris. La proposta -que s’ofereix els diumenges al matí- està pensada perquè els infants de més de sis anys puguin anar sols (si van els pares seran els repetidors de curs). Els adults també tenen la seva oferta de microescape, unes aventures que també han creat Roc i Joan Olivé i són interpretades per la companyia TesTistosTigues.

El microteatre ha reduit l’oferta, passant de 10 a 8 obres on triar, totes elles al voltant d’una mateixa temàtica. Fins al 9 de desembre es poden veure vuit obres programades en dues sessions (4,5 euros per funció) sota la temàtica Por los pelos.

 

Píndoles, la referència del microteatre a la Vila. Tot i que encara no és una tendència estesa a la ciutat, el microteatre es manté com una opció de qualitat. El 2017 va néixer el Píndoles, el festival de microteatre fora del teatre, que enguany ha deixat el districte però manté Lluïsos com a seu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *