Print Workers proposa una ruta de la serigrafia amb l’escola Visions

Per cinquè any Print Workers Barcelona, a la plaça John Lennon, presenta el mercat de serigrafi a Give print a chance. La proposta, que serveix per obrir els mercats de nadal, se celebrarà aquest cap de setmana. Els seus organitzadors han s’han aliniat amb l’escola Visions d’il·lustració i caligrafi a -a cinc minuts- per crear una ruta de la serigrafi a. La galeria comptarà amb la presència de més de 25 aristes locals i internacionals. La iniciativa pretén ser, a més, una oportunitat per reivindicar l’edició limitada i l’estampació artesanal. En el taller hi haurà una col·lecció de màcules i test prints, un recull de peces fora d’edició que provenen de l’error i que “reflecteixen de manera exuberant l’esforç i treball que suposa l’edició a mà en serigrafia”.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *