Acord entre el Districte, Òmnium, ANC i els CDR per la pancarta propresos

Després de setmanes de reivindicació i una escalada del conflicte que va arribar a provocar l’ascens espontani de manifestants a la balconada del Districte ara fa quinze dies, representants del govern local, Òmnium, ANC i CDR es van reunir dijous passat per tancar un pacte sobre la pancarta que demana la llibertat pels presos polítics catalans. 

Els manifestants van reiterar la insuficiència del llaç groc que encara lluïa a una banda de la balconada, recordant també que abans de les obres de reforma de la façana el Districte havia mantingut penjada la pancarta propresos. El Districte va acceptar el canvi del llaç per una nova pancarta que, a més del llaç, incorpora escrita la reivindicació de llibertat per als empresonats. L’acord, segons fonts municipals, és mantenir la pancarta permanent en el lateral de la balconada de manera que pgui ser compatible amb altres lluites. Des de divendres ja llueix la nova pancarta.

D’altra banda, unes 400 persones van participar dilluns en l’habitual concentració dels dilluns a plaça de la Vila amb la sorpresa que la convocatòria s’ha convertit en una manifestació diària mentre duri la vaga de fam.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *