Detingut l’agressor sexual d’àvies de Bailèn

El Cos de Mossos d’Esquadra va anunciar dilluns la detenció el passat dimecres 28 de novembre a Montcada i Reixac de l’agressor sexual que el 21 d’octubre va agredir sexualment dues àvies al carrer Bailèn, després d’intentar robar-les i havent registrat encara un tercer cas que es va produir també a Gràcia el 19 de novembre amb resultat en aquest cas de violació.

L’operatiu desplegat a Gràcia en les últimes setmanes majoritàriament amb agents de paisà, segons va apuntar Mossos en roda de premsa, ha permès detallar que l’home, d’uns 47 anys, havia estat detingut amb anterioritat un centenar de vegades per delictes contra el patrimoni, si bé era la primera vegada que incorria en aquest tipus de delictes sexuals.

El modus operandi de l’agressor era la violència gratuïta a cops de puny, “més pròpia d’una bèstia”, segons van apuntar fonts de la investigació, sempre amb intents de violació i robatori quan les dones entraven al seu domicili. “No havíem vist mai aquest tipus d’agressions a Barcelona”, van apuntar els Mossos, que van qualificar l’actitud de l’home com la d’un “depredador sexual”. Tot i viure a Montcada en una zona de barraques, l’agressor actuava a Gràcia perquè hi havia viscut en dues ocasions de manera intermitent en els anys 2008 i 2014.

Les tres dones agredides, dues de més de 90 anys -com és el cas de la violada- i una propera als 80, van haver de ser ingressades durant uns dies. El jutge ja ha enviat l’acusat a presó. Es dóna el cas que el detingut té un germà que també havia estat condemnat per violació.

L’últim cas de violacions a Gràcia es remunta a l’anomenat violador del cúter, que actuava a la zona de Vallcarca i els Penitents i que va ser detingut el 2015 i que compleix pena de 56 anys de presó. La principal foto identificativa de la investigació es va prendre al carrer Cardedeu amb passeig de Mare de Déu del Coll el 2014.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *